Internationale tentoonstelling 'Together!' komt niet naar Delft, alternatief programma in voorbereiding

De internationale tentoonstelling over de toekomst van het wonen en leven in de stad gaat definitief niet door. Eerder werd de tentoonstelling al verplaatst van het najaar 2020 naar het voorjaar van 2021. Vanwege corona ziet de organisatie ook voor deze periode geen mogelijkheid om een fysieke tentoonstelling te organiseren. Er is nu een alternatief programma in voorbereiding, want het thema is en blijft belangrijk.

In gesprek over de toekomst van wonen

Het alternatieve programma is bedoeld om samen met een breed publiek in gesprek te gaan over de toekomst van wonen. De bouwopgave van nieuwe woningen in Delft en de rest van Nederland blijft onverminderd groot. Hoe zien bouwers, architecten, bewoners, woningcorporaties, wetenschappers en studenten en andere geĂŻnteresseerden de toekomst van het wonen in de stad? En hoe kun je dit vormgeven binnen de hedendaagse stedenbouw? Zodra het programma bekend is, wordt dit gepubliceerd op www.projecttogether.nl.

Initiatiefnemers

Project Together! is een initiatief van TU Delft, de Provincie Zuid- Holland, de gemeente Delft, de architectenbureau’s Inbo en cepezed en Platform 31. Hou www.projecttogether.nl in de gaten om op de hoogte te blijven van het project.