Oproep Expositie ‘Together! The future of living’

Heb jij innovatieve ideeën om collaboratief wonen verder te brengen? Draag dan bij aan de expositie die Together! met de faculteit Bouwkunde van de TU Delft organiseert!

De BK Expo organiseert samen met Project Together! een tentoonstelling van werk van studenten en de faculteit dat innovatieve voorbeelden illustreert van collaboratieve woonvormen. De tentoonstelling Together! vindt plaats in de BK Expo in de Oostserre. De tentoonstelling nodigt medewerkers en studenten van alle niveaus uit om deel te nemen. Together! biedt de mogelijkheid om jouw werk over collaboratief wonen te tonen, of dat nou ontwerp, planning, beleidsvorming of onderzoek is. We nodigen iedereen uit hun werk te delen en bij te dragen aan de faculteit-brede tentoonstelling door middel van deze open call. Together! is te zien in oktober 2021. Ingezonden werk wordt getoond op de mobile tentoonstellingswanden in de Oostserre. Iedereen die geïnteresseerd is om mee te doen mag werk insturen.

→ Deadline voor aanmelden: 21 juni 2021

→ Contact: Expo-BK@tudelft.nl

→ Format: vrije keuze

We streven ernaar een grote verscheidenheid van inzendingen te tonen, die van alle afdelingen van de faculteit afkomstig zijn. Verschillende media, zoals print, maquettes, audiovisueel materiaal en tekst zijn mogelijk.

Inzendingen kunnen over een variëteit aan onderwerpen gaan, zoals:

  • architectonische ontwerpen (bijvoorbeeld cohousing, gemixt wonen, flexibel wonen, etc.)
  • stedenbouwkundige ontwerpen (bijvoorbeeld voor gezamenlijkheid, publieke ruimtes en andere buurtvoorzieningen)
  • beleidsvoorstellen (bijvoorbeeld woningbouwvoorziening vanuit een buurt gestuurd, collectief en/of coöperatief perspectief)
  • modellen voor bedrijven, organisaties, financiën en management (voor nieuwe woonconcepten, gefocust op inclusiviteit, co-creatie en gezamenlijk wonen)
  • nieuwe collaboratieve concepten (bijvoorbeeld voor specifieke doelgroepen: ouderen, jongeren, immigranten, jonge families, etc.)