Projectgroep


Darinka Czischke – TU Delft

Darinka is een associate professor aan de TU Delft, waar ze zich specialiseert in het vakgebied van woonvormen waarin samenwerking en zelforganisatie centraal staan. Darinka leidt Project Together!, wat erop gericht is om het debat te starten over de mogelijkheden van collaboratieve woonvormen. Meer over haar werk is te zien op www.co-lab.research.net.


Norbert de Leeuw – gemeente Delft

Norbert is als senior adviseur samenleving werkzaam bij de gemeente Delft. Voor hem is Together als een uitgelezen mogelijkheid om met elkaar na te denken en in gesprek te komen over wat goed stedelijk wonen en leven is en hoe dit een plek te geven binnen de hedendaagse woningbouw en gebiedsontwikkeling.Stephanie Zeulevoet – Inbo

Stephanie, architect bij Inbo, werkt graag zoveel mogelijk met bewoners zelf aan de buurten die zij maken. Met het project Together! wil ze de wereld van de professionals in de bouwwereld en die van de bewoners dichter bij elkaar brengen.


Valerie Heesakkers – TU Delft

Vanuit haar perspectief als Delftse masterstudent in architectuur ondersteunt Valerie de organisatie van het Project Together. Met haar ervaring bij verschillende studentenorganisaties bij de Faculteit Bouwkunde en de TU Delft draagt zij bij aan de communicatie en publiciteit van Project Together!


Wim Vierling – Platform31

Wim is webredacteur bij Platform31. Hij is de man achter de website Project Together! Zijn passie is om websites tot leven te brengen met boeiende verhalen, mooie beelden en activiteiten die uitnodigen tot deelname.
 Saskia Hinssen – Platform31

De gezamenlijke ruimte waar mensen wonen, werken en samenleven is het speelveld van Platform31. Als manager Netwerken stimuleert Saskia de synergie binnen het netwerk, marketing & communicatie, impact & innovatie en programmaontwikkeling.
 


Angelique Bellemakers – Inbo

Angelique, adviseur social impact bij Inbo, werkt graag zoveel mogelijk met bewoners zelf aan de buurten die zij maken. Met het project Together! wil ze de wereld van de professionals in de bouwwereld en die van de bewoners dichter bij elkaar brengen.
 


Marije Peute – TU Delft

Marije is stedelijk antropoloog, met een afgeronde research master in Urban Studies. Ze versterkt Project Together! vanuit de TU Delft als onderzoeks- en projectassistent, en draagt bij aan de inhoud en communicatie van het programma.


Carmen van Elderen – Platform31

Als communicatieadviseur bij Platform31 wil Carmen dat projecten de aandacht krijgen die ze verdienen. Zo ook Project Together!, waar ze vanuit haar persoonlijke interesse in architectuur en design bij betrokken is geraakt.
 


Stuurgroep Project Together!

Project Together! wordt geleid door een stuurgroep met vertegenwoordigers van de partners:

  • Professor Vincent Gruis, afdeling Management in the Built Environment, TU Delft
  • Karin Schrederhof, wethouder gemeente Delft
  • Menno Rubens, Cepezed Architects
  • Aron Bogers, Inbo
  • Martijn Eskinasi, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
  • Jeroen Laven, gemeente Den Haag